Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 1 个 干辣椒 ,切段
- 60 克 猪里脊肉 ,切丝
- 50 克 笋 ,切丝
- 2 朵 新鲜香菇 ,切片
- 150 克 粉丝 ,选择红薯粉丝,提前泡发约2小时,沥干约280克
- 10 克 料酒
- 15 克 生抽
- 10 克 老抽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 个 红甜椒 ,去芯切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 2.5 g