Cordero relleno con anchoas y alcaparras

Cordero relleno con anchoas y alcaparras

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 raciones

Składniki

  • vino blanco seco
    150 g
  • agua
    150 g
  • de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
    15 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    15 g
  • de alcaparras escurridas
    1 cucharada
  • dientes de ajo
    2
  • de zumo de limón
    10 g
  • de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
    10 g
  • de mostaza
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de paletilla de cordero deshuesada
    1000 - 1200 g
    1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 528 kcal / 2210 kJ
Białko 31.4 g
Tłuszcz 41.4 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Sód 250.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...