Cordero relleno con anchoas y alcaparras

Cordero relleno con anchoas y alcaparras

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 raciones

Składniki

  • 150 g vino blanco seco
  • 150 g agua
  • 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
  • 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1 cucharada de alcaparras escurridas
  • 2 dientes de ajo
  • 10 g de zumo de limón
  • 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
  • 1 cucharadita de mostaza
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1000 - 1200 g de paletilla de cordero deshuesada
    1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 250.3 mg
Białko 31.4 g
Kalorie 2210 kJ / 528 kcal
Tłuszcz 41.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...