Wersje kompatybilne
Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de frambuesas frescas
- 125 g de azúcar
- agua hasta llegar a 500 g
- 2 g de agaragar
- 100 g de agua
- 400 - 600 g de pulpa de sandía
- 2 cucharadas de flores de hibisco secas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 559 kJ / 141 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de coco thai
5h
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30min
Leche de almendras
8h 15min
Fresas en gelatina de té
5u. 35min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15min
Cheesecake de naranja sin horno
2h
Leche caliente de avellanas
15 Min
Yogur de coco y piña en Varoma
12h 15min
Piña en almíbar de chile con streusel de coco tostado (Cocción lenta)
3h 40min
Arroz con leche de almendras
55 Min
Chocolate caliente a la canela
10 min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6h 15min