Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco
TM6 TM5

Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 500 g de frambuesas frescas
  • 125 g de azúcar
  • agua hasta llegar a 500 g
  • 2 g de agaragar
  • 100 g de agua
  • 400 - 600 g de pulpa de sandía
  • 2 cucharadas de flores de hibisco secas

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
559 kJ / 141 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
5 g
Sód
6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy