Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco

Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco

4.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 raciones

Składniki

  • 500 g de frambuesas frescas
  • 125 g de azúcar
  • agua hasta llegar a 500 g
  • 2 g de agaragar
  • 100 g de agua
  • 400 - 600 g de pulpa de sandía
  • 2 cucharadas de flores de hibisco secas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 6 mg
Białko 2 g
Kalorie 559 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...