Wersje kompatybilne
Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de frambuesas frescas
- 125 g de azúcar
- agua hasta llegar a 500 g
- 2 g de agaragar
- 100 g de agua
- 400 - 600 g de pulpa de sandía
- 2 cucharadas de flores de hibisco secas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 559 kJ / 141 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15min
Tortillas canarias de carnaval
45 min
Gominubes de limón
1 Std. 35 Min
Macedonia al vacío
2 godz.
Crème Brûlée vegana
4h 45min
Fresas y gelatina con bebida láctea
12h 15min
Geoda cake
4h
Arroz con leche
40 Min
Cóctel de martini con rooibos especiado
1h 30 min
Kakigori de melón
4 Std. 20 Min
Fresas en gelatina de té
5 Std. 35 Min
Mazamorra de quinoa (pudin de quinoa)
40 Min