Mantequilla de tomate

Mantequilla de tomate

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 raciones

Składniki

  • 2 tiras de piel de limón (sin parte blanca)
  • 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • ½ - 1 guindilla seca
  • 3 - 5 dientes de ajo
  • 120 g de tomates secos en aceite escurridos
  • 1 cucharadita de tomate concentrado
  • 1 cucharadita de mostaza
  • 1 cucharadita de sal
  • 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 20 g de zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 341.4 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 1125 kJ / 269 kcal
Tłuszcz 25.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 16.1 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...