Mantequilla de tomate

Mantequilla de tomate

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 raciones

Składniki

  • tiras de piel de limón (sin parte blanca)
    2
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramitas
  • guindilla seca
    ½ - 1
  • dientes de ajo
    3 - 5
  • de tomates secos en aceite escurridos
    120 g
  • de tomate concentrado
    1 cucharadita
  • de mostaza
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    250 g
  • de zumo de limón
    20 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 269 kcal / 1125 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 9.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 16.1 g
Sód 341.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...