![Pastel de queso vegano con caramelo salado Pastel de queso vegano con caramelo salado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/da765b58-f1c6-4f4a-a2ea-42812f0df4ed/Derivates/9cdb68d5-9e17-4738-be30-e039f81b45b7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de anacardos crudos
- 150 g de licor 43 Orochata®
Caramelo salado de coco
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar de coco
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 1 cucharadita de sal
Base
- 100 g de almendras enteras con piel
- 50 g de coco rallado
- 40 g de dátiles sin hueso
- 10 g de aceite de coco
Relleno
- 200 g de horchata
- 2 sobres de agaragar (4 g)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 g de aceite de coco
- 50 g de jarabe de arce
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 38.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 10.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa boloñesa de soja
40 Min
Brownie vegano
1 Std. 35 Min
Tofish and chips (Tofu rebozado con patatas, puré de guisantes y salsa tártara)
3h 30 min
Tiramisú con té matcha y fresas
4h 20min
Crêpes veganas dulces o saladas
35 Min
Tiramisú vegano
4 Std.
Crêpes de leche de coco (sin azúcar)
1 Std. 45 Min
Tarta de zanahoria vegana
4 Std.
Helado vegano de pistache y cardamomo
20 Min
Curry en polvo
15 Min
Dip de queso vegano de anacardos
5min
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30min