Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 130 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 140 g di piselli surgelati
- 130 g di peperone rosso, pulito e a dadini (1 cm)
- 5 g di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 12 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 1 uovo sodo a fette
- 100 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 254 kJ / 60.7 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 440.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sushi donuts
50min
Tagliatelle tricolore
1 godz.
Minestra imperiale tricolore
1h 30min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40min
Milkshake fragole e mango
10min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 godz.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Insalata russa sottovuoto
1h 30min
Riso in cagnone
45 min
Tortine ricotta e cioccolato
1 godz.
Crespelle agli asparagi
1h 30min