Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1090 g di acqua
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Pudding di pane
- 130 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone senza la parte bianca
- 600 g di latte
- 1 cucchiaino di vaniglia burbon in polvere
- 200 g di pane raffermo privato della crosta, a cubetti
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1169 kJ / 279.4 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 114.8 mg
Alternatywne przepisy
Ripieno per torta di mele
45 Min
Chicken tenders
4 godz. 30 min
Mousse al cioccolato con le pere
3h
Latte fritto genovese
5 Std. 40 Min
Vincisgrassi
2h 30 min
Focaccia morbida
4 Std.
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 min
Sformato di verdure e formaggio
45 Min
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35 Min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Riccioli mantovani
1h 20 min
Canederli al formaggio
1 Std.