Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 克 洋蔥 ,切塊
- 170 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 85 克 西洋芹 ,切塊
- 15 克 特級初榨橄欖油
- 280 克 櫛瓜 ,切塊
- 60 - 85 克 紅甜椒 ,切塊,依需求調整
- 15 克 番茄糊
- 1 茶匙 義大利綜合香料 ,依個人口味調整 (opcjonalnie)
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 400 克 罐裝碎番茄
- 180 克 蔬菜高湯
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 250.9 kJ / 60 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 278.1 mg