
Urządzenia i Akcesoria
飯糰便當
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
香油 ,抹油用1 大匙
-
蛋2 顆
-
鹽2 ½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒2 小撮
-
水1000 克
-
壽司米 ,洗淨200 克
-
青花菜 ,切小朵200 克
-
紅蘿蔔 ,切圓片約0.5公分 (詳見要訣)200 克
-
烘烤芝麻粒1 大匙
-
玉米粒 ,罐頭,瀝乾水份100 克
-
伊丹乳酪 ,或任何軟起司,切片100 克
-
火腿100 克
-
海苔2
-
水 ,沾手用
-
萵苣 ,任一種類100 克
-
櫻桃番茄200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
475.9 kcal /
1991.2 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
60.4 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Sód
2062.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fun暑假囉!
16 Przepisów
Tajwan
Tajwan