Molho de cogumelos e vinho branco

Molho de cogumelos e vinho branco

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g

Składniki

  • cogumelo "porcini" seco
    12 g
  • água
    30 g
  • cogumelo portobello, fresco cortados em pedaços
    100 g
  • chalotas cortada em metades
    60 g
  • manteiga com ou sem sal fria cortada em pedaços
    50 g
  • vinho branco, seco
    120 g
  • caldo de galinha caseiro
    200 g
  • creme de leite (18% de gordura aprox.)
    125 g
  • sal
    ¼ - ½ c. chá de
  • pimenta preta, moída no momento
    1 pitada de
  • farinha de trigo
    25 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 150.8 kcal / 630.9 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Sód 289.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...