Urządzenia i Akcesoria
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1251.5 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
83.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Green Godess Salade
20 min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 min
Bouillabaisse
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Zoetzure tempé
50 min
Volkorenbrood
Brak ocen