Urządzenia i Akcesoria
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
861.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Speltbrood
Brak ocen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen
Butter Chicken
1 godz.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.