Urządzenia i Akcesoria
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
861.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chicken
1 godz.
Groentepannenkoekjes
20 min
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Brak ocen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Chorizo Quiche
2 godz. 30 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Brak ocen