Grilled Fish with Mango Sambal
TM6

Grilled Fish with Mango Sambal

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)
  • 2 ½ tsp salt
  • 1 lime, juice only
  • 250 g mangoes, unripe, peeled, stone removed, cut in halves
  • 30 g shallot
  • 15 g garlic clove
  • 60 g red curly chillies, cut in halves
  • 20 g bird's eye chilli (cili padi)
  • 1 tomato, cut in quarters
  • 1 tsp shrimp paste
  • ½ tsp chicken stock powder
  • 1 tbsp sugar
  • 20 g cooking oil, plus extra to brush

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2851 kJ / 682 kcal
Białko
82 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2 g
Sód
1673 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy