Urządzenia i Akcesoria
Ondeh-Ondeh Cupcakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Pandan Cupcakes
-
unsalted butter room temperature, in pieces6 ½ oz
-
granulated sugar8 ½ oz
-
large eggs room temperature3
-
pandan paste1 tsp
-
cake flour10 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
-
7 oz coconut sugar, cut into small piecespalm sugar, gula melaka cut into small pieces7 oz
-
water2 oz
-
pandan leaves (opcjonalnie) knotted2
-
unsalted butter1 ½ oz
-
coconut milk2 oz
-
salt½ tsp
Coconut Whipped Frosting
-
confectioners sugar3 oz
-
powdered coconut milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream cold14 oz
-
toasted coconut (opcjonalnie) flakes, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
263 mg
Białko
5 g
Kalorie
2465 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 godz. 50 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Killer Toast
2 godz.