Ondeh-Ondeh Cupcakes
TM6 TM5

Ondeh-Ondeh Cupcakes

4.6 (25 ocen)

Składniki

Pandan Cupcakes

  • 6 ½ oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 8 ½ oz granulated sugar
  • 3 large eggs, room temperature
  • 1 tsp pandan paste
  • 10 ½ oz cake flour
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 6 ½ oz coconut milk

Salted Gula Melaka Caramel

  • 7 oz palm sugar, gula melaka, cut into small pieces
    lub 7 oz coconut sugar
  • 2 oz water
  • 2 pandan leaves, knotted (opcjonalnie)
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • 2 oz coconut milk
  • ½ tsp salt

Coconut Whipped Frosting

  • 3 oz confectioners sugar
  • 3 ½ oz powdered coconut milk
  • 14 oz heavy whipping cream, cold
  • toasted coconut flakes, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2465 kJ / 589 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
65 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Błonnik
0.5 g
Sód
263 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy