Focaccia con le cipolle TM6

Focaccia con le cipolle TM6

4.7 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di latte
    100 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di malto d'orzo
    10 g
    10 g di zucchero
  • di acqua
    1450 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di farina manitoba
    600 g
  • di sale
    8 g
  • di succo di limone
    30 g
Farcitura
  • di cipolle bianche pulite a fette
    200 g
    200 g di cipolle rosse, pulite a fette
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    45 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 516.7 kcal / 2161.8 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 83.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1200.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...