Focaccia con le cipolle TM6

Focaccia con le cipolle TM6

4.7 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 100 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 10 g di malto d'orzo
    10 g di zucchero
  • 1450 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone
Farcitura
  • 200 g di cipolle bianche pulite a fette
    200 g di cipolle rosse, pulite a fette
  • 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 516.7 kcal / 2161.8 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 83.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1200.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...