Cheesecake di Halloween

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

Zucca
  • 400 g di acqua
  • 150 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
Base cheesecake
  • 20 g di burro
  • 40 g di biscotti, tipo digestive
    40 g di biscotti
  • 20 g di frutta secca mista (noci, nocciole, pistacchi, mandorle)
  • 20 g di zucchero di canna
    20 g di miele
Crema di zucca e formaggio
  • 150 g di formaggio fresco spalmabile
  • 150 g di ricotta fresca ben scolata
  • 100 g di zucchero
  • 2 uova
  • 400 g di acqua
Terminare la preparazione
  • 50 g di cioccolato fondente

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porzioni

Sód 1113.2 mg
Białko 52.9 g
Kalorie 9144.3 kJ / 2185.5 kcal
Tłuszcz 135.9 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 70.7 g
Węglowodany 198 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...