Urządzenia i Akcesoria
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 porties
Składniki
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (opcjonalnie)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1711.7 mg
Białko
49.5 g
Kalorie
2666 kJ /
637.2 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tijd om te grillen!
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Brak ocen
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 min
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 godz. 20 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Brak ocen