Urządzenia i Akcesoria
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 porties
Składniki
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (opcjonalnie)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1711.7 mg
Białko
49.5 g
Kalorie
2666 kJ /
637.2 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tijd om te grillen!
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Ninguna valoración
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Ninguna valoración
Shakshuka
50min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Ninguna valoración
Kimchi
Ninguna valoración
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Ninguna valoración
Karamel parfait
Ninguna valoración
Mojito
10min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min