Urządzenia i Akcesoria
Beer Brats with Onions and Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
veal bratwurst (German veal "Kalbsbratwurst") (approx. 5)450 g
-
onions cut into strips (5 mm/¼ in.)225 g
-
red bell peppers cut into strips (5 mm/¼ in.)170 g
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable broth680 g
-
beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)340 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles, mixed (opcjonalnie) to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1696.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pork fillet with mustard
35 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Salmorejo
10 min
Easy apple pie
45 min
White chocolate and coconut rice pudding
35 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Salmorejo
2 godz. 10 min