Urządzenia i Akcesoria
Beer Brats with Onions and Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
veal bratwurst (German veal "Kalbsbratwurst") (approx. 5)450 g
-
onions cut into strips (5 mm/¼ in.)225 g
-
red bell peppers cut into strips (5 mm/¼ in.)170 g
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable broth680 g
-
beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)340 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles, mixed (opcjonalnie) to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1696.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Keine Bewertungen
Tomato Soup with Grilled Cheese
40 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Chicken pizzaiola
50 Min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 Std. 30 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 Std. 30 Min