Beer Brats with Onions and Peppers

Beer Brats with Onions and Peppers

2.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
5 portions

Składniki

  • veal bratwurst (German veal "Kalbsbratwurst") (approx. 5)
    450 g
  • onions cut into strips (5 mm/¼ in.)
    225 g
  • red bell peppers cut into strips (5 mm/¼ in.)
    170 g
  • caraway seeds
    2 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • vegetable broth
    680 g
  • beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)
    340 g
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • hot dog buns
    5
  • mustard to serve
  • pickles, mixed (opcjonalnie) to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1696.5 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 2147.5 kJ / 513.3 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 40.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...