Urządzenia i Akcesoria
Beer Brats with Onions and Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
veal bratwurst (German veal "Kalbsbratwurst") (approx. 5)450 g
-
onions cut into strips (5 mm/¼ in.)225 g
-
red bell peppers cut into strips (5 mm/¼ in.)170 g
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable broth680 g
-
beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)340 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles, mixed (opcjonalnie) to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1696.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Tomato Short Ribs Stew
Brak ocen
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Slow Cooked Corn
40 min
Tropical Mimosa
5 min
Pickled fruit
744 godz. 45 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.