Salade van boerenkool en rode kool
TM5 TM6

Salade van boerenkool en rode kool

(Brak ocen)

Składniki

Gerookte tempeh

  • 200 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)
  • ½ tl gerookte paprikapoeder
  • 1 el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
  • 1 tl pure ahornsiroop
  • 1 tl voedingsgist, (zie tips)
  • ½ tl vloeibare rookkruiden, (zie tips)
  • ¼ tl uienpoeder

Dressing

  • 60 g extra vergine olijfolie
  • 30 g citroensap
  • 100 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
  • 20 g witte miso (of shiro miso)
  • 15 g kappertjes op azijn
  • 1 - 2 snuifjes zout
  • 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
  • 2 knoflookteentjes
  • 20 g water, gefilterd

Salade

  • 40 g boerenkool, fijn versnipperd
  • ½ rode kool
  • 140 g spruitjes, bijgesneden en in helften gesneden
  • Parmezaanse kaas, vegan, om te serveren (zie tips)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2081.4 kJ / 495.6 kcal
Białko
20.6 g
Węglowodany
18.4 g
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
10.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy