Urządzenia i Akcesoria
Boemkool buffalo hapjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.9 g
Kalorie
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan hoofdgerechten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 godz. 30 min
Glutenvrij Brood
3 godz. 20 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen
Vegan pudding
15 min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Kweeperentaart
50 min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.