Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra vergine olijfolie, spray
- 40 g boekweitkorrels
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 5 knoflookteentjes
- 300 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)
- 30 g plantaardige melk, naar keuze
- 1 eetlepel tamari saus
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- ½ gele ui
- 1 wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden
- ½ rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)
- 350 g verse babymaïs (zie tips)
- 350 g verse ananas, in stukken gesneden (2 cm)
- 3 tomaten, in achtsten gesneden
- 100 g peultjes
- 2 - 3 el kokosbloesemsuiker
- 2 - 3 el ciderazijn
- 1 el maïszetmeel
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 el tamari saus, glutenvrij (zie Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2942 kJ / 700.5 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 55.7 g
- Tłuszcz
- 38.6 g
- Błonnik
- 13.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roze roerei
Brak ocen
Vegetarische chili
Brak ocen
Hummus
5 min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Goulash van linzen en champignons
45min