Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra vergine olijfolie, spray
- 40 g boekweitkorrels
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 5 knoflookteentjes
- 300 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)
- 30 g plantaardige melk, naar keuze
- 1 eetlepel tamari saus
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- ½ gele ui
- 1 wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden
- ½ rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)
- 350 g verse babymaïs (zie tips)
- 350 g verse ananas, in stukken gesneden (2 cm)
- 3 tomaten, in achtsten gesneden
- 100 g peultjes
- 2 - 3 el kokosbloesemsuiker
- 2 - 3 el ciderazijn
- 1 el maïszetmeel
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 el tamari saus, glutenvrij (zie Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2942 kJ / 700.5 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 55.7 g
- Tłuszcz
- 38.6 g
- Błonnik
- 13.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetarische chili
Pas d’évaluation
Shakshuka
50 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Soba noodle mee goreng
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Stoofgerecht met tofu
30 dk