Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 芦笋 ,切段
- 20 克 料酒
- 1 根 葱 ,切段
- 100 克 水
- 3 克 盐 ,约½茶匙
- 1 克 糖 ,约¼茶匙
- 200 克 黑鱼 ,切薄鱼片
- 50 克 百合
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 893.9 kJ / 213.7 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 638.3 mg