辣白菜/韩式泡菜
TM6

辣白菜/韩式泡菜

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 1000 克 大白菜
  • 3 汤匙 粗盐
  • 30 克 洋葱 ,切块
  • 40 克 蒜头
  • 60 克 姜 ,去皮切块
  • 70 克 苹果 ,去皮取肉
  • 70 克 梨 ,去皮取肉
  • 15 克 糯米粉
  • 100 克 水
  • 10 克 辣椒粉 ,选择韩式细辣椒粉
  • 20 克 辣椒粉 ,选择韩式粗辣椒粉
  • 50 克 糖
  • 15 克 鱼露
  • 40 克 韭菜 ,洗净沥干,切小段
  • 适量 矿泉水 或冷开水
  • 250 克 水 ,发酵用
  • 30 克 柠檬汁

Wartości odżywcze
na 1 瓶
Kalorie
3010 kJ / 720 kcal
Białko
27.7 g
Węglowodany
153.5 g
Tłuszcz
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
28.5 g
Sód
19833.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy