Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 大白菜
- 3 汤匙 粗盐
- 30 克 洋葱 ,切块
- 40 克 蒜头
- 60 克 姜 ,去皮切块
- 70 克 苹果 ,去皮取肉
- 70 克 梨 ,去皮取肉
- 15 克 糯米粉
- 100 克 水
- 10 克 辣椒粉 ,选择韩式细辣椒粉
- 20 克 辣椒粉 ,选择韩式粗辣椒粉
- 50 克 糖
- 15 克 鱼露
- 40 克 韭菜 ,洗净沥干,切小段
- 适量 矿泉水 或冷开水
- 250 克 水 ,发酵用
- 30 克 柠檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 瓶
- Kalorie
- 3010 kJ / 720 kcal
- Białko
- 27.7 g
- Węglowodany
- 153.5 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 28.5 g
- Sód
- 19833.7 mg