低脂京葱鸡肉年糕
TM6 TM5

低脂京葱鸡肉年糕

3.4 (5 ocen)

Składniki

  • 150 克 京葱 ,切段
  • 5 克 姜 ,切片
  • 200 克 杏鲍菇 ,切4-5厘米条状
  • 150 克 年糕 ,切片,再切2×2厘米块
  • 15 克 葵花籽油
  • 15 克 生抽 ,选薄盐生抽
  • 5 克 辣豆瓣酱 ,选郫县豆瓣酱
  • 200 克 鸡胸肉 ,切1.5×1.5厘米丁

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1674.7 kJ / 400 kcal
Białko
30.3 g
Węglowodany
47.9 g
Tłuszcz
10.2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
2.9 g
Sód
415 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy