Urządzenia i Akcesoria
Vegan jus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 porties
Białko
6.8 g
Kalorie
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
12.8 g
Węglowodany
42.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min