Urządzenia i Akcesoria
Vegan jus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 porties
Białko
6.8 g
Kalorie
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
12.8 g
Węglowodany
42.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Gazpacho met kers en munt
Brak ocen
Goulash van linzen en champignons
45 min
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Koken van basmatirijst
35 min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Brak ocen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min