Urządzenia i Akcesoria
Vegan jus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 porties
Białko
6.8 g
Kalorie
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
12.8 g
Węglowodany
42.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Brak ocen
Vegetarische chili
35 min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Tempé
48 godz.
Mochi's met sesamvulling
50 min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Chocoladetaart met Pistache
4 godz. 45 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen