Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Bolognese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portie
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2-3 cm)100 g
-
basilicum, vers afgeplukt2 stengels
-
teentje knoflook1
-
selderstengel in stukjes (2-3 cm)100 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
spekblokjes100 g
-
olie50 g
-
gemengd gehakt400 g
-
water om te koken
-
zout en een beetje meer om te koken1 theelepel
-
rode wijn100 g
-
tomatenpuree100 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
spaghettini500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
47 g
Kalorie
4578 kJ /
1093 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
9.7 g
Węglowodany
94 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Frisse koolsalade
15 min
Blue Hawaii
Brak ocen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Béchamelsaus
15 min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Brak ocen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min