Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate

Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 pieza

Składniki

  • 100 g palomitas, acarameladas
  • 120 g de agua
  • 50 g de cocoa en polvo
  • 300 g de mantequilla en piezas
  • 400 g de azúcar
  • 1 ½ cditas de extracto de vainilla natural
  • 3 huevo
  • 180 g de suero de leche
  • 300 g de harina de trigo
  • 2 cditas de polvo para hornear
  • 250 g de crema de cacahuate, con trozos
    250 g de crema de cacahuate
  • 30 g de leche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 99.7 mg
Białko 8 g
Kalorie 1869.9 kJ / 446.9 kcal
Tłuszcz 25.7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 12.1 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...