Wersje kompatybilne
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g palomitas, acarameladas
- 120 g de agua
- 50 g de cocoa en polvo
- 300 g de mantequilla, en piezas
- 400 g de azúcar
- 1 ½ cditas de extracto de vainilla natural
- 3 huevo
- 180 g de suero de leche
- 300 g de harina de trigo
- 2 cditas de polvo para hornear
-
250
g de crema de cacahuate, con trozos
lub 250 g de crema de cacahuate - 30 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1869.9 kJ / 446.9 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 99.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de nueces y coco
10min
Crema de cacahuate
10min
Helado de fresas congeladas
4h 5min
Pizza de masa de coliflor con garbanzos
1 godz. 10 min
Harina de arroz
5min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Pan de plátano saludable
1h
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
12h
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30 min
Pay de limón con galletas
12h