Wersje kompatybilne
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g palomitas, acarameladas
- 120 g de agua
- 50 g de cocoa en polvo
- 300 g de mantequilla, en piezas
- 400 g de azúcar
- 1 ½ cditas de extracto de vainilla natural
- 3 huevo
- 180 g de suero de leche
- 300 g de harina de trigo
- 2 cditas de polvo para hornear
-
250
g de crema de cacahuate, con trozos
lub 250 g de crema de cacahuate - 30 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1869.9 kJ / 446.9 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 99.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1 godz.
Crepas, receta básica
1 godz. 20 min
Bizcocho de vainilla
30 min
Panqué con arándanos
1 godz.
Panqué de vainilla
55 min
Budino de chocolate TM6
5 godz.
Bombas sorpresa de chocolate
50 min
Pastel de invierno decorativo
3sa 25 dk
Enroscaditas de cacahuate
1 godz.
Roles de canela
2 godz. 30 min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30 min
Crepas
1 Std. 15 Min