Mantequilla de romero y tomillo

Mantequilla de romero y tomillo

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porción

Składniki

  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 10 g de sal fina o al gusto
  • 10 g de romero fresco sólo las hojas
  • 5 g de tomillo fresco sólo las hojas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 208 mg
Białko 15 g
Kalorie 4318 kJ / 1028 kcal
Tłuszcz 99 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 61 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...