Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de sal fina, o al gusto
- 10 g de romero fresco, sólo las hojas
- 5 g de tomillo fresco, sólo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4318 kJ / 1028 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 99 g
- Tłuszcz nasycony
- 61 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 208 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Huevos benedictinos
1h
Blintzes
1h 30min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15 min
Mazapán de almendras
5min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20 min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2u. 5min
Ensalada César con chipotle
30 min
Helado de caramelo y sal TM6
14 Std.
Salsa holandesa rápida
10min
Salsa holandesa TM6
15min