Pastel de Chocolate

Pastel de Chocolate

2.4 48 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
12 rebanadas

Składniki

  • 375 g de chocolate semi amargo
  • 180 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
  • 6 yemas de huevo pasteurizadas
  • 100 g de azúcar refinada
  • 6 claras de huevo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 12 rebanadas

Sód 363.8 mg
Białko 47.5 g
Kalorie 15983.5 kJ / 3820.2 kcal
Tłuszcz 280.2 g
Błonnik 22.1 g
Tłuszcz nasycony 167 g
Węglowodany 343.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...