![Pastel de chocolate sin gluten Pastel de chocolate sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8C36558-D6D3-411C-87AD-96442CBF04BF/Derivates/058A34EA-2C3E-4A21-9212-C67A649F7172.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
cocoa en polvo, la necesaria para espolvorear
lub fécula de maíz, la necesaria para espolvorear - 250 g de almendras
- 340 g de chocolate semi amargo
- 80 g de mantequilla sin sal, y un poco más para engrasar el molde
- 5 huevos
- azúcar glass, para decorar
- frutos rojos de temporada, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1609 kJ / 383 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min
Brownie de chocolate sin gluten
50min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
El pastel
2 godz.
Pastel de zanahoria sin harina
20min
Crepas (sin gluten)
1 godz. 20 min
Base para pay sin gluten
15 Min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40min
Panquecitos de calabaza de castilla (sin gluten)
1h
Brownies sin gluten
45min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min