Pastel de chocolate sin gluten

Pastel de chocolate sin gluten

4.3 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 rebanadas

Składniki

  • cocoa en polvo la necesaria para espolvorear
    fécula de maíz, la necesaria para espolvorear
  • 250 g de almendras
  • 340 g de chocolate semi amargo
  • 80 g de mantequilla sin sal y un poco más para engrasar el molde
  • 5 huevos
  • azúcar glass para decorar
  • frutos rojos de temporada para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 11 g
Kalorie 1609 kJ / 383 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...