Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
cocoa en polvo, la necesaria para espolvorear
lub fécula de maíz, la necesaria para espolvorear - 250 g de almendras
- 340 g de chocolate semi amargo
- 80 g de mantequilla sin sal, y un poco más para engrasar el molde
- 5 huevos
- azúcar glass, para decorar
- frutos rojos de temporada, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1609 kJ / 383 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40 min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Galleta de avena y chocolate sin gluten, sin azúcar
1h
Chapati sin gluten
30 min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3 Std.
Crema de cacahuate
15min
Muffins de Nutella (sin gluten)
55 min
Pizza sin gluten
1h
Pastel de zanahoria sin harina
20min
Brownie de chocolate sin gluten
50 min
Base para pay sin gluten
15min
Pastel de chocolate y almendras
25 min