Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
TM6 TM5

Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi

4.4 (30 ocen)

Składniki

  • 2 Knoblauchzehen
  • 5 Zweige Rosmarin, abgezupft
  • 5 Zweige Thymian, abgezupft
  • 5 Stängel Oregano, abgezupft
  • 200 g Sahne
  • 200 g Crème fraîche
  • 50 g Tomatenmark
  • 1 ¼ TL Salz
  • 1 TL Pfeffer
  • 500 g Mairübchen, in Würfeln (ca. 2 cm)
  • 200 g Flusskrebsfleisch
  • 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
  • 150 g Cherry-Tomaten, dunkel (schwarz)
  • 1 Bund Frühlingszwiebeln

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2834 kJ / 677 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
79 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Błonnik
10.3 g
Sód
1298 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy