Wersje kompatybilne
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g rote Zwiebeln, in Scheiben (7-8 mm)
- 40 g Honig
- 10 g Rotweinessig
- 1 ½ TL Salz
- 6 Eier
- 150 g Ziegenfrischkäse, cremig
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 30 g Walnusshälften, zerkleinert
- 30 g Sprossen (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1250 kJ / 299 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25min
Spanische Tortilla
45min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Croque Monsieur
20 min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1h 45min
Omelette mit Bauernsalat
35 Min
Überbackener Fenchel
1h