
Urządzenia i Akcesoria
Maroni Mousse au chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Zartbitterschokolade (60 % Kakaoanteil) in Stücken100 g
-
Maroni, gegart, geschält200 g
-
Kakaopulver, ungesüßt2 TL
-
Lebkuchengewürz1 Msp.
-
Schlagobers kalt500 g
-
Preiselbeerkompott300 g
-
Minze, frisch zur Dekoration
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
456 kcal /
1910 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
35 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Alles Maroni
13 Przepisów
Austria
Austria