
Urządzenia i Akcesoria
迷迭香大蒜千層麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
帕瑪森起司 ,切塊,約3公分80 克
-
蒜頭2 粒
-
新鮮迷迭香 ,只取葉子1 枝
-
新鮮巴西利葉5 克
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化45 克
-
鹽¾ 茶匙
-
牛奶140 克
-
糖1 茶匙
-
新鮮酵母 ,剝塊15 克
-
高筋麵粉280 克
-
蛋1 顆
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
340.2 kcal /
1423.5 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
39.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Sód
600 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

慶祝蛋糕TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan