迷迭香大蒜千層麵包

迷迭香大蒜千層麵包

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份

Składniki

  • 帕瑪森起司 ,切塊,約3公分
    80 克
    帕達諾乾酪
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮迷迭香 ,只取葉子
    1 枝
    2 茶匙 乾燥迷迭香
  • 新鮮巴西利葉
    5 克
  • 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
    45 克
  • ¾ 茶匙
  • 牛奶
    140 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮酵母 ,剝塊
    15 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • 高筋麵粉
    280 克
  • 1 顆
  • 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 340.2 kcal / 1423.5 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 600 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...