迷迭香大蒜千層麵包
TM6 TM5

迷迭香大蒜千層麵包

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 80 克 帕瑪森起司 ,切塊,約3公分
    lub 帕達諾乾酪
  • 2 粒 蒜頭
  • 1 枝 新鮮迷迭香 ,只取葉子
    lub 2 茶匙 乾燥迷迭香
  • 5 克 新鮮巴西利葉
  • 45 克 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
  • ¾ 茶匙 鹽
  • 140 克 牛奶
  • 1 茶匙 糖
  • 15 克 新鮮酵母 ,剝塊
    lub 1 茶匙 乾酵母粉
  • 280 克 高筋麵粉
  • 1 顆 蛋
  • 20 克 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1423.5 kJ / 340.2 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
39.4 g
Tłuszcz
14.6 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
2 g
Sód
600 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy