
Urządzenia i Akcesoria
手撕雞派對環
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 塊
Składniki
-
油 ,備多一些抹油用50 克
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
去皮雞胸 ,切丁(約 2 公分)300 克
-
墨西哥薄餅皮 (直徑約 25 公分)6 片
-
綜合甜椒 ,切條(約 5 公分)350 克
-
孜然粉1 ½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
匈牙利甜紅椒粉½ 茶匙
-
凱宴辣椒粉¼ 茶匙
-
乾蒜粒¾ 茶匙
-
切達乳酪 (約 150 克),對半切9 片 (薄片)
-
中硬質乳酪 辣椒口味(約 150 克),對半切9 片 (薄片)
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
414 kcal /
1737 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

慶祝蛋糕TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan