Tomato Focaccia

Tomato Focaccia

4.8 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion

Składniki

  • bread flour
    500 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried yeast
    1 ½ tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil
    30 g
  • water plus extra for sprinkling
    350 g
  • salt
    1 tsp
  • cherry tomatoes halved
    30
  • fresh rosemary chopped
    2 tbsp
  • sea salt, coarse
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 160 kcal / 671 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 428 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...