Tomato Focaccia

Tomato Focaccia

4.7 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion

Składniki

  • bread flour
    500 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried yeast
    1 ½ tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil
    30 g
  • water plus extra for sprinkling
    350 g
  • salt
    1 tsp
  • cherry tomatoes halved
    30
  • fresh rosemary chopped
    2 tbsp
  • sea salt, coarse
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 428 mg
Białko 4 g
Kalorie 671 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...