Urządzenia i Akcesoria
Tomato Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion
Składniki
-
bread flour500 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
water plus extra for sprinkling350 g
-
salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428 mg
Białko
4 g
Kalorie
671 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 godz. 40 min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1 godz.
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Focaccia
3 godz.
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Lemonade
5 min
Lemonade
5 min
Fruit Ice Cream
5 min
Focaccia
3 godz.
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Chocolate ice cream
12 godz.