Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Herb Parboiled Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces3 oz
-
water23 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced8 oz
-
unsalted butter cold, in one piece1 oz
-
olive oil1 oz
-
parboiled rice10 oz
-
salt to taste1 tsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406.4 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
782.7 kJ /
187.1 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Spanish Rice
35 min
Spanish Rice
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Red Beans and Rice
1 godz. 15 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.