
Urządzenia i Akcesoria
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
potatoes35 oz
-
ground meat (pork, chicken or mixed meats), crumbled35 oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
large eggs3
-
olive oil2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
-
fresh parsley, leaves only (approx. 25 sprigs)1 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground pepper1 pinch
-
bread crumbs2 oz
-
dried mint (opcjonalnie)1 tsp
-
vegetable oil to fry
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
486.3 kcal /
2034.6 kJ
Białko
27.6 g
Tłuszcz
31.1 g
Węglowodany
22.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Sód
468.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Lemon Pasta
35 min
Smores Cupcakes
1 godz. 40 min
Carnitas
50 min
Pork Tortas
2 godz. 20 min
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Tres Leches Cupcakes
45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.