
Urządzenia i Akcesoria
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Walnüsse, halbiert80 g
-
Olivenöl80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Hendlfilets, ohne Haut, ohne Knochen in Stücken (1 cm x 3-4 cm), mit Papiertüchern trocken getupft300 g
-
Salz2 - 3 Prisen
-
Pfirsiche frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm)150 g
-
Apfelessig30 g
-
Senf15 g
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Paprikapulver, edelsüß½ TL
-
Zucker2 - 3 Prisen
-
Babyspinat, frisch gewaschen300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
582 kcal /
2437 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
692 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30-Minuten-Rezepte
5 Przepisów
Austria
Austria