Urządzenia i Akcesoria
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz.
10 porzioni
Składniki
-
560 g di kiwi maturi, sbucciati, in quarti
-
10 foglia di basilico fresco più altri per guarnire
-
120 g di succo di limone, spremuto fresco
-
200 g di vino bianco secco
-
2 cucchiaini di miele2 cucchiaini di sciroppo di agave
-
2 albumi
-
2 cucchiaini zucchero
-
2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
41.2 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
263.6 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bon bon al cioccolato
2 godz.
Crema al limone con fragole
30 min
Dolce in vasetto
Brak ocen
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Tiramisù
5 godz. 20 min
Gelato Gin e lavanda
14 godz. 35 min
Torta salata con ragù
1 godz. 30 min
Frappè pesca, té verde e menta
10 min
Torta sfoglia alle mele
1 godz. 30 min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Cannoli siciliani
1 godz. 30 min
Il tiramisù
6 godz. 30 min