
Urządzenia i Akcesoria
Torta alla crema champagne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 fette
Składniki
Torta
-
uova5
-
di zucchero150 g
-
di zucchero vanigliato15 g
-
di sale1 pizzico
-
di farina integrale175 g
-
di lievito in polvere2 cucchiaini
-
di acqua calda (non bollente)5 cucchiai
Crema di champagne
-
di gelatina neutra8 fogli
-
lime il succo e la scorza grattugiata1
-
tuorli d'uovo3
-
di zucchero + q.b. per gli acini d'uva100 g
-
di Champagne200 g
-
di panna, qualsiasi tipo300 g
-
di uva rossa o bianca250 g
-
limone il succo spremuto fresco1
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
286 kcal /
1196 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
43.2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

140 anni Vorwerk
6 Przepisów
Włochy
Włochy