Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 姜 ,切片
- 700 克 水
- 400 克 墨鱼 ,切条
- 10 克 料酒
- 10 克 油
- 5 瓣 蒜头
- 50 克 洋葱 ,切块
- 20 克 老干妈风味豆豉
- 1 茶匙 花椒
- 15 克 生抽
- 20 克 新鲜红辣椒 ,切圈
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 976.3 kJ / 233.3 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 517.9 mg