Urządzenia i Akcesoria
Suppe med svampe og cannellini bønner
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portioner
Składniki
-
tørrede vilde svampe (f.eks. porcini, ceps)15 g
-
vand, kogende150 g
-
løg opdelt60 g
-
smør i tern30 g
-
cannellini bønner, dåse drænet240 g
-
kogt vand, fra grøntsager (se tip)200 g
-
salvieblad, friskt1
-
salt plus ekstra efter smag¼ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra efter smag¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1115 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Forårssupper
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Borscht
50 min
Oksekød gullash suppe
1 godz. 15 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen