卤味牛肉面

卤味牛肉面

4.5 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 牛腱肉
    400 克
  • 老卤汁
    1200 克
  • 100 克
  • 细面条 ,新鲜的湿面
    150 克
  • 沸水 ,适量,依个人口味调整

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 532 kcal / 2224 kJ
Białko 59.9 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 60.9 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 658.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...