Pane di spelta (con pezzo scottato)

Pane di spelta (con pezzo scottato)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 11 godz.
6 fette

Składniki

Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
  • 60 g di farina integrale di spelta pura
  • 90 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
  • 150 g di farina di spelta pura, chiara e un po' di più per formare
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 100 g di acqua
  • di farina di spelta pura, chiara

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 5 g
Kalorie 520 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...