Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 2 支 新鲜辣椒, 红绿各一支,切圈
- 500 克 白花菜,切小朵 ,建议选择松花菜
- 1 汤匙 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 284 kJ / 68 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 3.4 g