Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 肉皮冻 ,切块
- 600 克 猪肉肉糜
- 20 克 葱 ,切末
- 15 克 姜 ,切末
- 1 ¼ 茶匙 盐
- 100 克 水
- 2 茶匙 鸡粉
- 1 汤匙 糖
- 10 克 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 13418 kJ / 3207 kcal
- Białko
- 131.9 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 279 g
- Błonnik
- 4.8 g