葱烧排骨
TM31 TM5 TM6

葱烧排骨

4.6 (50 ocen)

Składniki

  • 50 克 红糖
  • 10 克 油
  • 600 克 猪肋排, 每块长约10厘米,大约12块
  • 25 克 生抽
  • 25 克 老抽
  • 40 克 水
  • 1000 克 葱, 切段(5厘米),留少许切丝装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2305 kJ / 551 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy