葱烧排骨

葱烧排骨

4.5 53 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 红糖
    50 克
  • 10 克
  • 猪肋排 每块长约10厘米,大约12块
    600 克
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    25 克
  • 40 克
  • 切段(5厘米),留少许切丝装饰用
    1000 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 733.6 mg
Białko 28.9 g
Kalorie 2390.3 kJ / 571.3 kcal
Tłuszcz 38.2 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...