Urządzenia i Akcesoria
葱烧排骨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
红糖50 克
-
油10 克
-
猪肋排 每块长约10厘米,大约12块600 克
-
生抽25 克
-
老抽25 克
-
水40 克
-
葱 切段(5厘米),留少许切丝装饰用1000 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
733.6 mg
Białko
28.9 g
Kalorie
2390.3 kJ /
571.3 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny