Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 根 葱 ,切葱花
- 15 克 油
- 300 克 花菜 ,切小丁,洗净沥干
- 10 克 生抽
- 5 克 老抽
- 10 克 蚝油
- 1 小撮 糖
- 10 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 497.5 kJ / 119 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 755.2 mg