清炒冬瓜虾皮
TM5 TM6

清炒冬瓜虾皮

4.4 (68 ocen)

Składniki

  • 20 克 淡味虾皮
  • 20 克 油
  • 10 克 葱 ,切末
  • ½ 茶匙 盐
  • 400 克 冬瓜 ,去皮去籽,切1厘米厚片
  • 120 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
376.7 kJ / 90 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
2.7 g
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy