Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 淡味虾皮
- 20 克 油
- 10 克 葱 ,切末
- ½ 茶匙 盐
- 400 克 冬瓜 ,去皮去籽,切1厘米厚片
- 120 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 376.7 kJ / 90 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 1 g